Paul

Ik heb een baas

Ras

Kruising Basset

Kleur

Drie kleur

Geslacht

Reu gecastreerd

Geschatte leeftijd

Ca. 10 jaar

In Asiel sinds

8 mei 2023

Paul is een lieve zachtaardige hond en is sociaal met andere honden, reuen en teven. Ook met katten heeft hij geen probleem.

Paul loopt netjes mee aan de riem, zonder te trekken. Tijdens het wandelen houdt hij je in de gaten en kijkt hij wat de baas wil.

Paul vindt aandacht fijn maar vraagt er zelf niet om. Andere honden laat hij voorgaan. Paul is niet gewend om te spelen met hondenspeelgoed en kent geen commando’s, toch is hij de meest volgzame hond. Hij vindt borstelen fijn, ligt graag in een mand en is dol op koekjes.

Het mooie aan Paul is dat je ziet dat hij vooral dankbaar is, hij is eigenlijk onzichtbaar en wil heel graag lief gevonden worden. Alleen thuis zijn moet heel langzaam opgebouwd worden aangezien Paul verlatingsangst heeft.

Wie geeft deze lieverd een paar mooie jaren in een rustige thuissituatie, waar hij mag genieten van in een huis wonen en heel veel liefde mag geven en ontvangen.

Paul weegt ca 30 kg en heeft een schofthoogte van ongeveer 55 cm. Hij komt uit een asiel in Andorra, is op straat gevonden en we weten niets van zijn geschiedenis.