Onze asielhonden

StatusPLAATSBAAR
NaamMika
Ras Kruising middel
Kleur Bruin gestroomd
Geslacht Teef
Geschatte leeftijd Ca. 2,5 jaar
In asiel sinds 19 februari 2017
BijzonderhedenMika is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Helaas is er vanuit Spanje weinig bekend over de achtergrond van deze leuke hond. Ze verblijft nu bijna een jaar bij ons in het asiel, met uitzondering van een paar uitstapjes naar mensen die met de beste bedoelingen dachten haar een fijn thuis te geven. We zijn erachter gekomen dat Mika zich aan één persoon hecht en dat de ander vervolgens niets meer met haar aankan. Zij zoekt daarom een eenpersoons huishouden zonder kinderen, een baas die tijd voor haar heeft en het liefste een cursus gehoorzaamheid samen met haar gaat volgen. Het zou leuk zijn om na de cursus misschien met Mika een hondensport te gaan doen zoals agillity of flyball. Dit om haar sportiviteit en intelligentie te voeden. Een baas die veel wandelt is natuurlijk ook prima! Ze heeft inmiddels veel geleerd, kan keurig aan de lijn meelopen en is zindelijk. Bent u misschien de ware voor Mika, neem dan contact op met ons. Het is de hoogste tijd dat het meisje een geschikte baas vindt. Mika is middelgroot en weegt ongeveer 14 kg.
StatusPLAATSBAAR
NaamIsco
RasBodequero
KleurDriekleur
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijd3,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenIsco is een leuke Bodequero reu van 3,5 jaar jong, 45 cm hoog en 16 kg. Eigenlijk ziet hij het leven als één groot feest. Hij is altijd blij, actief, energierijk en gek op aandacht. Het is een sociale hond die goed omgaat met andere honden. Nieuwe situaties bekijkt hij ietwat dominant maar laat die houding snel varen als het allemaal goed is. Isco is een aanhankelijke mensgerichte hond, lief voor mens en kind Hij loopt prima mee aan de riem en is zindelijk. Door zijn energie heeft hij wel veel beweging nodig, dus lange wandelingen of misschien wel samen op een hondensport (bv agillity) zijn echt een must. Isco is via een uitwisseling met Animal In Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen.
StatusPLAATSBAAR
NaamKiki
RasMastin Espagnol
KleurWit/Bruin
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenKiki is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Kiki weegt ca. 35 kg en verwachtte eindhoogte is ca. 70 cm. Nadere informatie over Kiki volgt nog.
StatusPLAATSBAAR
NaamAres
RasKruising Mastin/Podenco
KleurBlond/lichtbruin
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenAres is een lieve Mastin kruising van nog geen jaar oud, hij zal zo’n 50 cm hoog worden en weegt nu ongeveer 20 kg. Het is een lieve, aanhankelijke en sociale hond die echt in is voor een stevige knuffel. Hij is graag bij mensen. Ares is een grote wat onhandige pup die nog niets heeft geleerd. Hij is onzeker, onhandig met zijn grote, nog in de groei zijnde, lijf en loopt nog niet goed mee aan de riem. Het is niet een hond die geschikt is voor bench aangezien hij stress heeft van de kennel. Als Ares wat paniekerig reageert dan kan hij het beste even genegeerd worden, hij merkt dan dat er niets aan de hand is en wordt zodoende weer rustig. Wie geeft deze nog groeiende lieve, aanhankelijke, mensgerichte pup een warme mand waar hij zich verder mag ontwikkelen tot volwassen hond. Een puppy cursus is zeker een aanrader. Ares is via een uitwisseling met Animal In Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen.
StatusGERESERVEERD (onder voorbehoud)
NaamCurrin
RasBodequero
KleurDriekleur
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 6 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenCurrin is een leuke Bodeguero mix van ongeveer 40 cm hoog en 12 kg. Hij is sociaal met andere honden en loopt goed mee aan de riem. Het is een vrolijk reutje met humor die houdt van aaien, knuffelen en springt tegen je aan voor aandacht. Op z’n tijd kan Currin druk en actief zijn wat Bodeguero eigen is. Deze vrolijke clown is een beetje te dik geworden tijdens zijn asielleven, er mogen wel een paar pondjes af. Currin heeft na drie jaar verblijf in het asiel toch echt behoefte aan een nieuw leven bij een lieve baas. Currin is via een uitwisseling met Animal In Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Helaas is er weinig bekend vanuit Spanje over de achtergrond van hem.
Status GERESERVEERD
NaamDiesel
RasKruising Stafford
KleurBruin/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijd Ca. 1,5 jaar
In asiel sinds 22 januari 2018
BijzonderhedenDiesel is een jonge Stafford kruising. Lief en aanhankelijk voor mensen en kinderen. Vindt autorijden leuk, is speels, waaks en kan al even alleen zijn. Diesel vindt andere teven leuk maar kan soms een beetje bazig zijn. Momenteel heeft hij een vriendinnetje waar hij gezellig mee speelt. Andere dieren bijvoorbeeld katten , gevogelte en konijnen gaan niet zo goed. Diesel luistert nog niet zo goed en heeft ook niet door dat hij sterk is. Dit maakt hem soms een beetje lomp in de omgang. Bent u die baas / gezin die hem (het ras) begrijpt en samen met Diesel aan de slag wil, heeft er een gouden vriend bij.
StatusGERESERVEERD
NaamAntonia
RasPodenco Orito
KleurDriekleur
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijd1,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenAntonia is een Podenco Orito van ongeveer 45 cm hoog en ca. 16 kg. Ze is nog jong en een beetje verlegen. Kan soms ook nog wel van harde of vreemde geluiden schrikken. Echter met wat geduld is dit ook zo voorbij. Als ze je eenmaal kent is ze erg zachtaardig, vrolijk en een rustig meisje in huis (dat is podenco eigen). Buiten kan ze enthousiast spelen met andere honden maar durft ook wel op een duidelijke manier haar grenzen aan te geven. Lange wandelingen passen goed in het straatje van Antonia. Ze zoekt een thuis waar ze op haar gemakje mag wennen aan de Nederlandse huiselijkheid. Antonia is via een uitwisseling met Animal In Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen.
StatusGERESERVEERD
NaamDino
RasJack Russell Terrier
KleurBruin/wit
GeslachtReu gecasteerd
Geschatte leeftijdCa. 10 jaar
In asiel sinds 10 januari 2018
BijzonderhedenDino is een leuk Jack Russell Terrier van 10 jaar oud, door omstandigheden moest zijn baas helaas afstand doen van hem. Zoals het een Jack Russell betaamt is Dino niet voor de poes. Hij is sociaal met andere honden maar stelt zich in eerste instantie op als het mannetje wat hij snel weer laat varen. Voor zijn leeftijd is het een actief baasje wat uitgedaagd wil worden, hij is nog steeds leergierig. Hij kent alle gangbare commando’s en wacht zelfs netjes op een commando om te mogen eten. Voor mensen is Dino een lieve en aanhankelijke hond die het fijn vindt om bij je te mogen liggen.Voor Dino zoeken we dan ook een baasje die samen met Dino lekkere wandelingen maakt en zijn intelligentie stimuleert door bijvoorbeeld een voerpuzzel of een spelletje.
StatusGERESERVEERD
NaamAstro (pup)
RasKruising middel
KleurDriekleur/veel wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 5 maanden
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenAstro is een leuke mix (lijkt wat bodequero in te zitten) reutje, pup van ruim 5 maanden oud. Is nu 7,7 kg en zal zo’n 45 cm hoog worden. Astro staat nog afwachtend en terughoudend in het leven. Moet echt alles nog leren. Bij ons wordt er al gewerkt aan zindelijkheidstraining en lopen aan de riem. Maar zijn nieuwe baas zal er rekening mee moeten houden dat hij hier nog werk aan heeft. Als het spannend wordt aan de riem bevriest hij in het moment, even niet wetend wat te doen. Verder wordt Astro geconfronteerd met alledaagse situaties om indrukken op te doen. Bekende mensen worden rustig benadert en dan vindt hij knuffelen en aaien stiekem wel fijn. Nieuwe mensen en situaties zijn spannend, daarbij kijkt hij nog de kat uit de boom. Het spelen met en leren van andere sociale honden gaat Astro goed af. Hij is met andere honden erg speels, hij probeert ze ook na te doen. We denken daarom ook dat het voor Astro fijn zal zijn als er al een sociale, stabiele hond aanwezig is om zich aan te mogen optrekken. Voor Astro zoeken we een baasje of gezin waar hij rustig de tijd krijgt, die hij echt nodig heeft, om te mogen ontwikkelen en te groeien. Het liefst met een hondenmaatje. Astro is via een uitwisseling met Animal In Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen.
Status GERESERVEERD
NaamMeissie
RasKruising middel
KleurBruin
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 4,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenMeissie is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Meissie weegt ca. 9 kg en is ongeveer 35 cm hoog. Nadere informatie over Meissie volgt nog.
StatusGERESERVEERD
NaamJoy
RasKruising Sharpei
KleurBruin
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 2,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenJoy is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Joy weegt ca. 18 kg en is ongeveer 42 cm hoog. Nadere informatie over Joy volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamYoyo
RasKruising middel
KleurZwart
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 3,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenYoyo is een vrolijke kruising reu van ruim 3 jaar oud, 45 cm hoog en 17,5 kg. Alles en iedereen is leuk in de ogen van Yoyo, het is een allemansvriendje voor mens en dier. Het is een actieve hond en speelt graag. Hij staat vrolijk in het leven en is blij met de aandacht die hij krijgt, of het nu een aai over zijn bol is of even lekker spelen. Loopt prima mee aan de riem en is sociaal met andere honden. Yoyo heeft een zachtaardig karakter en is lief voor mensen en kinderen. Bent u het baasjes of het gezin die een leuke, lieve en actieve huishond zoeken dan is Yoyo uw maatje. Yoyo is via een uitwisseling met Animal In Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen.
StatusGEADOPTEERD
NaamAmy (pup)
RasKruising middel
KleurDriekleur
GeslachtTeef
Geschatte leeftijdCa. 6 maanden
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenAmy is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Amy weegt ca. 6,5 kg. Verwachtte eindhoogte ca. 40 cm. Nadere informatie volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamNani
RasKruising
KleurDriekleur
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 3 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenNani is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nani weegt ca. 22 kg en is ongeveer 50 cm hoog.. Nadere informatie over Nani volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamBlanco
RasPodenco
KleurWit/bruine vlekjes oren
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenBlanco is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Blanco weegt ca. 10 kg en is ongeveer 45 cm hoog.. Nadere informatie over Blanco volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamSnuky (pup)
RasKruising Klein
KleurBruin/zwart
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 4,5 maand
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenSnuky is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Snuky weegt ca. 6 kg en de verwachtte eindhoogte is ongeveer 35 cm. Nadere informatie over Snuky volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamAurora
Ras Kruising Podenco
KleurBruin/wit
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 2,5 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenAurora is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Aurora weegt ca. 9 kg en is ongeveer 45 cm hoog. Nadere informatie over Aurora volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamAdi (pup)
RasKruising Middel
KleurDriekleur
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 8 maanden
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenAdi is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Adi weegt ca. 5,5 kg. Verwachtte eindhoogte ca. 38 cm. Nadere informatie volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamJenifer
RasKruising Labrador
KleurZwart/klein wit befje
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds 27 januari 2018
BijzonderhedenJenifer is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Jenifer weegt ca. 28 kg en is ongeveer 50 cm hoog. Nadere informatie over Jenifer volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Becca
Ras kruising Herder
Kleur zwart/wit
Geslacht teef
Geschatte leeftijd geboren 12 juni 2017
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenBecca is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Becca weegt ca. 10 kg. Nadere informatie over Becca volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Kimba
Ras kruising middel
Kleur bruin/wit
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 1 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenKimba is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Kimba weegt ca 12,5 kg en is 42 cm hoog. Nadere informatie over Kimba volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Boefy
Raskruising Terrier
Kleur wit/bruin
Geslacht reu
Geschatte leeftijdCa. 1 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenBoefy is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Boefy weegt ca. 9 kg en is 40 cm hoog. Nadere informatie over Boefy volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamJulian
Ras Podenco Maneto
Kleur bruin/wit
Geslacht reu
Geschatte leeftijd Ca. 1 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenJulian is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Julian is ca 12 kg en 35 cm hoog. Nadere informatie over Julian volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamCobus
Ras Galgo Espanol
Kleur bruin gestroomd
Geslacht reu
Geschatte leeftijdCa. 4 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenCobus is een mooie lieve aanhankelijke én gevoelige gecastreerde reu. Deze Spaanse windhond, de Galgo, want zo worden zij in Spanje genoemd, heeft een mooie rustige en stoere uitstraling. Bij aankomst wordt men vrolijk begroet, nieuwsgierig als hij is. Hij is mensgericht maar aan vreemden moet hij even wennen. Dat gaat vrij snel. Eenmaal gewend is hij dol op knuffelen en geniet zichtbaar van aandacht en aaitjes. Buiten is alles nog vreemd. Hij blijft dan dicht in jouw buurt en het liefst tegen je aan. Veel Galgos gaan dan een beetje “duwen”. Zo ook Cobus. Met de andere middenslag-grote honden vindt Cobus het leuk om te spelen. Hij kan daar goed mee omgaan. Rennen wint hij natuurlijk altijd. Buiten Cobus zijn pluspunten is er één klein minpunt; Katten en hele kleine harige hondjes. Zijn genen zijn gevuld met jachtinstinct dus ziet hij de katten en kleine harige viervoetertjes als prooi. Al met al is Cobus een prachtige lieve Galgo die een fijn thuis zoekt. Na een wandeling of spelen buiten kan hij weer uren rustig liggen slapen in een warme mand en dromen van de volgende wandeling en knuffels. Denk niet dat u uren hoeft te wandelen, Galgos zijn vrij lui van aard. Adopteert u een Galgo dan heeft u een vriend voor het leven en een bank minder!
Status GEADOPTEERD
NaamZeus
Raskruising Australian Shepard
Kleur zwart/grijs gestroomd
Geslacht reu
Geschatte leeftijd Ca. 8 jaar
In asiel sinds2 december 2017
BijzonderhedenZeus is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Zeus weegt ca 15 kg en is 45 cm hoog. Nadere informatie over Zeus volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Nani
Ras kruising Rottweiler
Kleur black and tan
Geslacht reu
Geschatte leeftijd Ca. 4 jaar
In asiel sinds2 december 2017
BijzonderhedenNani is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nani weeg ca 40 kg en is 55 cm hoog. Nadere informatie over Nani volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Tamara
Ras kruising Bodeguero
Kleurwit/zwart
Geslacht teef
Geschatte leeftijd Ca. 2 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenTamara is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Tamara is ca 16,5 kg en is 50 cm hoog. Nadere informatie over Tamara volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamRasa
Ras kruising Labrador
Kleur bruin/wit
Geslacht teef
Geschatte leeftijd Ca. 1 1/2 jaar
In asiel sinds2 december 2017
BijzonderhedenRasa is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Rasa weegt ca 20 kg en is 45 cm hoog. Nadere informatie over Rasa volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Anouuk
Ras kruising Herder
Kleur blond/zwart
Geslacht teef
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenAnouk is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Anouk is ca. 30 kg, hoogte 60 cm. Nadere informatie over Anouk volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamEvalien
Raskruising middel
Kleurdriekleur
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 9,5 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenEvalien is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Evalien volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Dolly
Ras kruising klein
Kleur zwart/wit
Geslacht teef
Geschatte leeftijd Ca. 1 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenDolly is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Dolly weegt ca 9 kg en is 38 cm hoog. Nadere informatie over Dolly volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Pillina
Ras kruising Herder
Kleur bruin/zwart
Geslacht teef
Geschatte leeftijd Ca. 1 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenPillina is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Pillina weegt ca 25 kg en is 50 cm hoog. Nadere informatie over Pillina volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Nora
Ras kruising klein
Kleur driekleurig
Geslacht teef
Geschatte leeftijd Ca. 4 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenNora is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nora weegt ca 8,5 kg en is 40 cm hoog. Nadere informatie over Nora volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Dexter
Ras kruising Labrador
Kleur zwart
Geslacht reu
Geschatte leeftijdCa. 3 1/2 jaar
In asiel sinds2 december 2017
BijzonderhedenDexter is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Dexter weegt ca 20 kg en is 48 cm hoog. Nadere informatie over Dexter volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
Naam Kyran
Ras kruising Podenco
Kleur bruin/wit
Geslachtreu
Geschatte leeftijd Ca. 3 1/2 jaar
In asiel sinds 2 december 2017
BijzonderhedenKyran is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Kyran weegt ca 11 kg en is 40 cm hoog. Nadere informatie over Kyran volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamPitou
RasMechelse herder
Kleur Bruin/zwart
GeslachtReu
Geschatte leeftijd Ca. 6,5 jaar
In asiel sinds18 september 2017
BijzonderhedenPitou is een gecastreerde reu van 6,5 jaar oud en in de bloei van zijn leven. Deze lieve Mechelse herder is voor de tweede keer, buiten zijn schuld om, in het asiel terecht gekomen. De eerste keer wegens ziekte van de eigenaar toen hij pas twee jaar oud was en nu opnieuw vanwege een scheiding, waardoor zijn baas geen tijd meer voor hem had en hij hele dagen alleen thuis zat. Pitou loopt keurig aan de lijn mee en is goed opgevoed. Hij gaat graag mee in de auto en kan een paar uur alleen zijn. Met teven kan hij goed opschieten, reuen vind hij niet altijd leuk. Bent u de baas die hij zoekt? Neem dan contact op ons.
StatusGEADOPTEERD
NaamSpot
Raskruising Pointer
Kleurwit/zwart
GeslachtReu
Geschatte leeftijd Ca. 5,5 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenSpot is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Spot volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamChopi
Raskruising middel
Kleur bruin/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa.
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenChopi is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Chopi volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamMalaika
Raskruising middel
Kleurbruin/witte bef
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 4 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenMalaika is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Malaika volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamDoerak
Raskruising middel
Kleur wit/zwart
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenDoerak is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Doerak volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamSebastian
Raskruising herder
Kleur bruin
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenSebastian is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Sebastian volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamRusty
Raskruising groot
Kleurbruin/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijd Ca. 4 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenRusty is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Rusty volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamJulito
Raskruising pincher
Kleur driekleur
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenJulito is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Julito volgt nog.
Status GEADOPTEERD
Naam Twix
Raskruising Galgo Espagnol
Kleur bruin gestroomd/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 4,5 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenTwix is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Twix volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamBaby
Raskruising Chihuahua
Kleur bruin/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 3 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenBaby is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Baby volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamDakota
Raskruising herder
Kleurblack and tan/wit
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 2 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenDakota is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Dakota volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamMarques
Raskruising herder
Kleurzwart/bruin
GeslachtReu
Geschatte leeftijd Ca. 2 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenMarques is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Marques volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamLeivi
Raskruising labrador
Kleurzwart/klein beetje wit
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 2,5 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenLeivi is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Leivi volgt nog.
Status GEADOPTEERD
NaamPelusa
Raskruising middel
Kleurzwart/bruin
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 2,5 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenPelusa is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Pelusa volgt nog.
StatusGEADOPTEERD
NaamLinda
RasSpaanse Waterhond
Kleurblond
Geslachtteef
Geschatte leeftijd Ca. 4 jaar
In asiel sinds14 oktober 2017
BijzonderhedenLinda is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Nadere informatie over Linda volgt nog.