Onze asielhonden

StatusPLAATSBAAR
NaamBilly
RasPodenco
KleurBruin/wit
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds28 september 2019
BijzonderhedenBilly is het maatje van Tobias. Net als Tobias is hij vrolijk en nieuwsgierig. Spelen met andere honden vindt hij geweldig. Hij is zachtaardig en ook bij Billy mogen er een paar kilootjes af. Billy loopt al redelijk mee aan de lijn, maar soms weet hij nog niet helemaal wat er van hem verwacht wordt en zigzagt dan af en toe van links naar rechts. Billy ligt graag samen met Tobias in één mand en wil dat bij voorkeur zo houden. Een baas met tijd en geduld is een voorwaarde. Billy is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 48 cm hoog en weegt ca. 23 kg

StatusPLAATSBAAR
NaamTobias
RasPodenco
KleurBruin/wit
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 3 jaar
In asiel sinds28 september 2019
BijzonderhedenTobias is een vrolijke en nieuwsgierige hond, die wel nog een paar kilootjes kwijt moet. Hij loopt al redelijk netjes mee en trekt niet aan de lijn. Hij speelt graag met andere honden, maar zijn beste maatje is Billy. Ze liggen het liefst samen in één mand. Misschien is het mogelijk dat deze 2 vrienden bij elkaar mogen blijven. Baas met geduld en tijd is een voorwaarde. Tobias is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 50 cm hoog en weegt ca. 19 kg

StatusPLAATSBAAR
NaamJavier
RasKruising Herder
KleurBruin/Zwart/Wit
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 5 jaar
In asiel sinds28 september 2019
BijzonderhedenJavier is een prachtige Herdermix die heel graag voor je aan het werk wil. Speuren vindt hij helemaal geweldig. Op de speelweide komt hij steeds bij je om een aai over zijn bol te vragen en even te knuffelen. Javier vindt het heerlijk buiten te wandelen of met de fiets mee te rennen. Aan de riem lopen gaat heel goed. Het tuig omdoen, wat nodig is voor het mee rennen met de fiets, vindt hij heel spannend. Dit kan met zijn verleden in Spanje te maken hebben. Hier wordt aan gewerkt. Hij kan goed met andere honden, reuen en teven. Hij is wat terughoudend naar mensen, vooral als hij ze nog niet kent. Wanneer je Javier resoluut tegemoet treedt en duidelijk je grens aangeeft, neemt hij meteen koekjes en worstjes van je aan en accepteert hij je als “baas”. Merkt hij dat iemand terughoudend is dan maakt hij hier op een dominante manier gebruik van, gaat hij blaffen en grommen. We zoeken voor Javier een consequente zekere baas, met Herder ervaring, daar hij een tikkeltje onzeker is. Met veel tijd, geduld en liefde zal hij zich zekerder gaan voelen en heb je een vriend voor het leven aan hem. Javier is bij ons in het asiel gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 50 cm hoog en weegt ca 30 kg.

StatusPLAATSBAAR
NaamPatricia
RasKruising Podenco
KleurBruin/wit
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 3,5 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenPatricia een pretletter, een blij ei. Ze is een open vrolijke actieve hond. Ze is altijd blij je te zien. Patricia is heel toegankelijk en staat heel vrij in het leven. Ze pakt je volledig in, kruipt bij je op schoot met een blik “ben ik niet onweerstaanbaar lief?” Vol overgave en vertrouwen gaat ze bij je liggen. Patricia is heel sociaal naar mensen en kan met alle honden, reuen en teven. Ze is dol op knuffelen en geniet volop van aandacht. Binnen is zij rustig en ligt ze heel graag te genieten in haar mand. Patricia is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 42 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

StatusPLAATSBAAR
NaamRingo
RasKruising groot
KleurZwart/wit
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 5 jaar
In asiel sinds11 maart 2020
BijzonderhedenRingo is een heel open, vrolijke en lieve hond. Hij is dol op knuffelen en ligt graag bij je. Ringo begroet je altijd met een vrolijke kwispel. Lekker luieren in een mand of op een kleed is aan hem besteed, hier geniet hij enorm van. Ringo is zindelijk. Hij is heel sociaal met anderen honden, loopt netjes mee aan de riem. Ringo is dol op eten, daar doet hij alles voor. Voor een koekje gaat hij snel en graag voor je zitten. Vooralsnog reageert hij op eenden en kippen die hij tijdens de wandeling tegenkomt. Met de juiste baas en training is hem dit goed af te leren, want met een lekker voertje in de hand ben jij interessanter dan de eend of kip.

StatusPLAATSBAAR
NaamChiquita
RasMastin Espagnol
KleurWit/bruine stippen
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 3 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenPrachtige Chiquita is niet alleen een mooie verschijning maar heeft ook een heel lief en rustig karakter. Zij is heel vriendelijk naar mensen, begroet je altijd vrolijk. Chiquita is heel sociaal met andere honden. Binnen is zij heel rustig, nestelt zich graag op een kleed waar zij heerlijk lekker lui kan zijn. Ze is zindelijk. Op de speelweides gaat ze graag haar eigen gang, laat de andere honden lekker om haar heen spelen. Chiquita loopt redelijk goed mee aan de riem, iets wat zij niet gewend was. Zij is dol op eten, vooral voor een koekjes loopt ze graag netjes met je mee aan de riem. Chiquita is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 80 cm hoog en weegt ca. 55 kg.

StatusGERESERVEERD
NaamNora
RasKruising Rottweiler
KleurZwart/klein beetje wit
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 1,5 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenNora is een prachtige vrolijke en actieve hond. Zij staat heel vrij in het leven, begroet je altijd vrolijk. Nora heeft het leuke lompe wat veel Rottweilers hebben, denken dat zij klein zijn, dus heerlijk lekker bij je op schoot kruipen. Zij is een echte knuffelkont en wil graag bij je zijn. Spelen met andere honden of mensen doet zij het liefst, of dit nu met een bal is of lekker met het water spelen uit de tuinslang. Nora is zindelijk. Zij heeft totaal geen jachtinstinct en is gericht op mensen. Nora is dol op eten. Met koekjes is het lopen aan de riem goed aan te leren. Dit vindt ze nog moeilijk, is ze niet gewend. Nora is sociaal met andere honden, kan door haar lompheid een tikkeltje dominant overkomen. Bij een duidelijke leiding laat Nora dit gedrag niet zien. Nora is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 50 cm hoog en weegt ca. 41 kg.

StatusGERESERVEERD
NaamBosco
RasDuitse Herder
KleurBruin/zwart
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 7,5 jaar
In asiel sinds23 november 2019
BijzonderhedenBosco is een echte mensenhond. Is een enorme lieverd. Hij is dol op aandacht en kruipt graag tegen je aan om lekker gekroeld te worden. Een heerlijke borstelbeurt vindt hij genieten. Binnen is Bosco rustig. Buiten op de speelweide is hij actief. Even lekker rennen en daarna snuffelen en rustig zijn eigen gang gaan. Bosco is wat op zichzelf en kan zich heel goed zelf vermaken. Naar andere honden geeft hij goed aan wanneer hij iets niet wil. Ook van een wandeling buiten aan de riem geniet Bosco. Hij loopt al lekker met je mee aan de riem. Dit was nieuw voor hem. Hij is goed te corrigeren wanneer hij iets trekt aan de riem. Bosco is heel leergierig, wil heel graag wat voor je doen. Met koekjes volgt hij heel netjes. Tijdens een wandeling is Bosco niet onder de indruk van het verkeer, doet hem niets. Katten vindt hij interessant, maar daar blijft het dan ook bij. Bosco is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 55 cm hoog en weegt ca. 35 kg.

StatusGERESERVEERD
NaamElvis
RasBodeguero
KleurDriekleur
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 1,5 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenElvis is alles waar een bodeguero voor staat. Actief, energiek, aanhankelijk met een tikje ondeugd en humor. Hij vindt aandacht erg fijn en klemt dan zijn pootjes om je heen, alsof hij wil zeggen; Ga door met aaien. Elvis is sociaal en vrolijk met andere honden en speelt er buiten graag mee. Het lopen aan de riem is nog nieuw voor hem en moet nog wel mee geoefend worden. In zijn enthousiasme gaat hij nu nog alle kanten op. Elvis gaat het goed doen in een gezin met grotere kinderen of bij iemand waar rekening wordt gehouden met zijn energie. Denk hierbij aan een hondencursus en vervolgens een vervolg zoals bijvoorbeeld flyball of agillity. Elvis is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 45 cm hoog en weegt ca. 15 kg.

StatusGERESERVEERD
NaamKyala
RasKruising Labrador
KleurZwart/wit
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenKyala is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 46 cm hoog en weegt ca. 17 kg.

StatusGERESERVEERD
NaamTort
RasKruising groot
KleurBruin/wit
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 4 jaar
In asiel sinds27 november 2019
BijzonderhedenPrachtige Tort is een vriendelijke vrolijke actieve hond. Hij geniet van de aandacht en kruipt graag bij je om lekker te knuffelen en kroelen. Soms kan hij wat lomp zijn, maar dat maakt hem ook weer heel innemend. Hij wil het zo graag goed doen, kijkt je ook met zijn prachtige vragende ogen aan “vind je mij lief, doe ik het goed?” Tort is heel leergierig. Aan de riem let hij goed op je, zeker wanneer je koekjes bij je hebt. Door zijn jachtinstinct is hij nog wel snel afgeleid, alles om hem heen vindt hij leuk. Door consequente training/aanpak is dit heel goed om te buigen naar volledige aandacht voor de baas, waardoor je een vriend voor het leven aan Tort hebt. Tort kan het goed vinden met alle honden. Binnen is Tort rustig. Hij vindt het heerlijk om lekker in zijn mand te liggen. Tort en katten is geen goede match.

StatusGERESERVEERD
NaamChispi
RasKruising klein
KleurZwart/wit
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenChispi is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 35 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamEliot
RasKruising herder
KleurBruin/zwart masker
GeslachtMan, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 3 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenEliot is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, is ongeveer 48 cm hoog en weegt ca. 15 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamJesy
RasKruising Pincher
KleurBruin/wit
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenJesy is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 32 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamHunter
RasKruising klein
KleurZwart/klein beetje wit
GeslachtMan, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 4 jaar
In asiel sinds29 februari 2020
BijzonderhedenHunter is een vrolijke actieve hond, is een blij ei. Hij is binnen een echte knuffelkont, ligt het liefst lekker dicht bij je. Hij ligt ook graag in een mand met hondenspeeltjes om zich heen waar hij uren mee kan spelen. Hunter is zindelijk. Hij is sociaal met andere honden, kan af en toe een tikkeltje dominant overkomen buiten. Bij een duidelijke leiding heeft hij minder behoefte om dominant te zijn. Hunter loopt redelijk goed mee aan de riem en is daarbij druk bezig met de omgeving, gebruikt daarbij zijn neus gedreven door zijn grote jachtinstinct. Een cursus met Hunter is aan te bevelen. Hunter is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 38 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamZulia
RasKruising Herder
KleurGrijs/wit
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 7 jaar
In asiel sinds23 november 2019
BijzonderhedenZulia heeft bij iedereen een speciaal plekje. Ze is een ware pretletter. Is altijd vrolijk, opgewekt en altijd blij om je te zien. Ze is sociaal naar mensen en alle honden, reuen of teven het maakt voor Zulia niet uit. Als ze maar lekker kan spelen. Als je met haar gaat wandelen ontpopt ze zich als een leuke dondersteen. Ze speelt graag met haar riem en wil deze dan ook van je “stelen”. Het leven is voor haar een groot feest. Even lekker plonsen en zwemmen vindt Zulia geweldig. Ze is dol op knuffelen en aandacht. Binnen is ze rustig en vindt ze het heerlijk lekker opgekruld in haar mand te liggen. Zulia is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, zij is ongeveer 52 cm hoog en weegt ca. 27 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamNila
RasKruising middel
KleurDriekleur
GeslachtTeef,gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 4,5 jaar
In asiel sinds28 november 2019
BijzonderhedenLieve rustige Nila is een heel zachtaardige hond met een lief karakter. Ze moet eerst even wennen aan nieuwe mensen en honden. Ze kijkt eerst de kat uit de boom. Wanneer ze eenmaal weet dat het goed is, verandert zij in een heel aanhankelijke knuffelkont en kruipt ze heerlijk bij je op schoot waar ze totaal ontspannen geniet van de aandacht. Wanneer Nila andere honden eenmaal kent, speelt zij heel leuk met hun. Nila is dol op wandelen. Ze loopt goed mee aan de riem en geniet van de aandacht tijdens de wandeling. Ze let goed op je en is graag bij je, trekt niet aan de riem. Komt ze andere honden tegen, dan snuffelt ze wat en loopt daarna meteen mee. Binnen is Nila rustig, heel relaxt. Ze vindt het heerlijk om op haar kleed te liggen.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamEduard
RasKruising Galgo Espagnol
KleurBruin gestroomd
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 4,5 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenEduard is een heel lieve rustige sociale hond. Hij is dol op knuffelen en wil heel graag bij je zijn. Hij vindt het heerlijk om bij je te liggen en lekker te kroelen. Binnen is Eduard heel rustig. Hij ligt heel graag in zijn mand. Met zijn prachtige ogen kan hij je helemaal in zich opnemen. Op de speelweide zie je een heel actieve Eduard die dol is op rennen. Hij kan goed met andere honden. Eduard loopt al redelijk goed mee aan de riem. Dit was hij niet gewend, is wennen voor hem. Dit pakt hij goed op. Eduard is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 58 cm hoog en weegt ca. 24 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamYoyo
RasKruising klein
KleurDriekleur
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 5 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenGuitig klein hondje om te zien met behoorlijk wat pit. Yoyo laat zich in één zin omschrijven als: onverschrokken en moedig met een waardige houding en vertoond een hooghartigheid zoals het een aristocraat betaamt. Gezien zijn karakter denken we dat Yoyo een kruising Pekinees is. Met andere honden is Yoyo sociaal maar wel dominant. Buiten aan de lijn loopt hij keurig mee. Eenmaal binnen is Yoyo rustig maar waaks en vindt hij een knuffelsessie fijn als het hem past. Voor Yoyo zoeken we een baasje zonder kinderen die het karakter van het ras begrijpt en er mee om kan gaan. Yoyo is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 35 cm hoog en weegt ca. 5 kg

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamAlfie
RasKruising middel
KleurBruin
Geslachtreu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenAlfie is een hele lieve, zachtaardige hond. Nieuwe situaties vindt hij nog erg spannend. Hij is leerbaar en hierbij gaat de liefde door de maag! Koekjes vindt hij heerlijk en doet er graag iets voor. Aan de riem lopen is nog nieuw voor hem. Dit vindt hij nog wat onwennig maar langzaam gaat het beter. Hij is erg sociaal met andere honden. Binnen ligt hij graag in een mand met kleed. Een zachte mand vind hij ook lekker liggen maar daar gaat hij wel aan knabbelen. Buiten vindt hij het heerlijk om te spelen met de andere honden. Alfie is geschikt als gezinshond waar eventueel kleinere kinderen aanwezig zijn. Alfie is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 45 cm hoog en weegt ca. 14 kg

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamBoris
RasKruising klein
KleurWit/Beige
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds28 september 2019
BijzonderhedenBoris is wat onderdanig, maar o zo lief. Hij vindt het allemaal nog een beetje spannend en wil je eerst leren kennen. Hij is dol op koekjes en zo kan je een goede band met hem opbouwen. Boris heeft iemand nodig die tijd en geduld heeft en dan ga je aan Boris een geweldige hond krijgen. Boris is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 39 cm hoog en weegt ca. 14 kg

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamLoeka
RasKruising klein
KleurDriekleur
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2,5 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenLoeka is een heel lief en zachtaardig hondje waar helemaal geen kwaad in zit. Zei je knuffelen? Dan ben je bij Loeka aan het juiste adres! Loeka is een echte knuffelkont en vindt het heerlijk om lekker bij je op schoot te zitten. Hij loopt netjes mee aan de riem en vindt het heerlijk om lekker over de speelweides te rennen. Na zijn speeluurtje kan hij echt genieten van een lekker mandje om in te liggen. Hoe zachter het mandje, hoe fijner hij het vindt. Hij kan in het begin soms wat verlegen zijn maar dat gaat snel over, zeker met iets lekkers. Loeka is uitermate geschikt als gezinshondje samen met kinderen. Loeka is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 35 cm hoog en weegt ca. 5 kg

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamTies
RasKruising Pointer
KleurZwart/wit schimmel
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 4 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenTies is een speelse, vrolijke, lieve en actieve hond. Nieuwe situaties zijn in het begin wat spannend, maar al snel ziet hij dat het toch wel erg leuk kan zijn. Hij begroet je vrolijk en verwacht dan natuurlijk ook een knuffel! In de kennel is hij zindelijk. Buiten speelt hij graag met andere honden. Het lopen aan de riem moet hij nog wel oefenen, hij gaat nog alle kanten op omdat dit nog nieuw is voor hem. Helaas lijkt hij niet goed te gaan samen met katten, Ties zoekt dan ook een huisje waar geen katten aanwezig zijn. Hij heeft een oude beschadiging aan zijn linker oogje, maar hier heeft hij geen last meer van. Ties is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 45 cm hoog en weegt ca. 17 kg.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamTommie
RasKruising Bodeguero
KleurWit/bruin
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenAls Tommie je ziet springt hij het liefst al direct bij je op schoot om te knuffelen. Hij is een hele lieve, vrolijke en actieve hond die dol is op zijn eten. Rennen en spelen met andere honden vindt hij geweldig. Doordat hij zo enthousiast is, moet hij nog wel leren om netjes mee te gaan lopen aan de riem. Katten kan hij het prima mee vinden, dus een huisje met katten lijkt voor Tommie geen probleem. Tommie is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 35 cm hoog en weegt ca.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamTimmie
RasKruising Bodeguero
KleurDriekleur
GeslachtReu, gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds25 januari 2020
BijzonderhedenEen blij ei. Dat is wel hoe je Timmie het beste kunt omschrijven. Timmie is een hele lieve, vrolijke en enthousiaste hond die graag met je komt knuffelen. Een klein, actief hondje die nog blijer wordt van rennen en spelen met andere honden! Daarna kan hij heerlijk genieten van een zacht mandje om in te slapen. Het lopen aan de riem moet hij nog wel oefenen. Hij is zo enthousiast dat hij soms nog verschillende kanten op gaat. Maar zo leergierig als hij is, moet hij hier snel gewend aan zijn. Zei je koekjes? Ook daar is Timmie niet vies van! Timmie is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 30 cm hoog en weegt ca. 8 kg

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamNelleke en Nicolet
RasKruising middel
KleurWit/zwart
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar en 1 jaar
In asiel sinds23 november 2019
BijzonderhedenNelleke hoort bij Nicolet. Ze worden daarom ook uitsluitend samen geplaatst. De dames zijn onafscheidelijk. Nelleke is rustiger dan Nicolet. Ze heeft een lief karakter en altijd blij om je te zien. Buiten kan ze lekker actief bezig zijn en vooral rennen is favoriet. Ze is sociaal met andere honden en katten zijn ook geen probleem. Nelleke moet nog wennen met aan de riem lopen, maar dat gaat steeds beter. Ze is dol op eten en koekjes. En dit is Nicolet. Ze is iets drukker dan Nelleke maar verder geldt voor haar hetzelfde verhaal als voor Nelleke. Als je hen samen ziet dan smelt je gewoon. Nelleke en Nicolet zijn bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, beide zijn ze ongeveer 43 cm hoog en wegen ze ca. 12 kg