Onze asielhonden

StatusPLAATSBAAR
NaamDeceba
RasKruising Podenco
KleurBruin
GeslachtTeef
Geschatte leeftijdCa. 6 maanden
In asiel sinds09 oktober 2021
BijzonderhedenDeceba is een lieve speelse pup. Zij is heel mensgericht, wil graag aandacht en knuffelen. Ze is heel leergierig en nieuwsgierig, met koekjes kun je haar alles leren. Zij is een vrolijke pup die het heerlijk vindt te spelen met de verzorgers of met de andere honden, ze is heel sociaal naar andere honden. Ze loopt goed aan de riem mee en is niet onder de indruk van verkeer. Ze heeft geen jachtinstinct. Ze kan prima bij katten geplaatst worden. Decaba is zindelijk. Wie gaat met deze lieverd de wereld verkennen? Deceba is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 11 kg en heeft een schofthoogte van ca. 45 cm.

StatusGERESERVEERD
NaamDrako
RasKruising
KleurBruin/wit
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds09 oktober 2021
BijzonderhedenDrako is een vrolijke en enthousiaste hond. Hij loopt goed mee aan de riem en let goed op je tijdens het wandelen. Je kunt hem met je pink uitlaten omdat hij graag bij je wil zijn. Drako is heel leergierig, en een slimme hond die dol op koekjes is, hiermee kun je hem alles leren. Een uitgestelde beloning snapt hij ook al. Er zit geen jachtinstinct in Drako, bij het passeren van eenden en andere vogels kijkt hij niet naar ze om. Hij heeft van nature een heel rustig en relaxt karakter maar heeft natuurlijk soms het blije enthousiasme van een jonge hond. Drako is heel sociaal naar andere honden groot en klein en ook met katten kan hij prima opschieten. Een gehoorzaamheidscursus zal deze vrolijke jonge puber heel leuk vinden. Wie geeft deze vrolijke vent een gouden mandje? Drako is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 32 kg en heeft een schofthoogte van ca. 70 cm.

StatusGERESERVEERD
NaamRufus
RasKruising Schnauzer
KleurZwart/wit
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds09 oktober 2021
BijzonderhedenRufus is een lieve, rustige en zachtaardige hond. Hij begroet iedereen even vrolijk, is dol op mensen en is baasgericht. Naast lekker spelen met andere honden of de verzorgers, ligt hij ook graag in zijn mand. Rufus loopt netjes mee aan de lijn, vindt het heerlijk om te wandelen. Hij is heel sociaal en onderdanig naar andere honden, kan uitstekend met alle honden opschieten. In Spanje heeft Rufus een liefdevol thuis gehad. Zijn baasje werd slecht ter been en heeft met pijn in zijn hart het asiel gevraagd een goed thuis voor hem te zoeken waar hij oud mag worden. Hem kunnen geven wat hij verdient. Rufus heeft in Spanje met katten gewoond. Wie geeft deze mooie vent een liefdevol thuis? Rufus is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 22 kg en heeft een schofthoogte van ca. 55 cm.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamDecarn
RasKruising Podenco
KleurBruin/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 6 maanden
In asiel sinds09 oktober 2021
BijzonderhedenDecarn is een lieve vrolijke blije pup. Hij is heel mensgericht, wil graag aandacht en met je knuffelen. Hij ligt graag lekker bij je. Spelen op de speelweide met de andere honden of de verzorgers doet hij graag. Decarn is sociaal naar andere honden. Hij is heel leergierig, met koekjes kun je hem alles leren. Decarn loopt netjes mee aan de riem. Hij vindt verkeer nog een beetje spannend, loopt wel netjes mee. Buiten is hij nog iets onzeker naar nieuwe andere honden. Na de kennismaking is hij meteen heel sociaal en speelt vrolijk met ze. Decarn is zindelijk. Buiten kijkt hij niet naar de eenden om. Er zit absoluut geen jachtinstinct in hem. Hij is voor de kattentest geslaagd. Wie geeft dit blije ei zijn eigen thuis? Decarn is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 13 kg en heeft een schofthoogte van ca. 45 cm.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamBalou
RasKruising Labrador
KleurZwart
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 3 jaar
In asiel sinds26 augustus 2021
BijzonderhedenBalou is een vrolijke en sterke hond met veel energie en is ietwat onstuimig, hij begroet je altijd vrolijk en komt graag een knuffel halen. Hij kent al enkele commando’s en is zeer leerbaar vooral als er koekjes in het spel zijn. Hij kan al heel netjes aan de lijn lopen maar als hij wordt afgeleid door iets kan hij flink trekken. Balou speelt graag met tennisballen en is dol op water en is een echte zwem fan. Hij is wisselend met andere honden en heeft zo zijn voorkeur, hij kan sowieso niet met kleine honden. Balou zoekt een consequente en sportieve baas die lekkere lange wandelingen met hem wil gaan maken of met hem gaat hardlopen of fietsen. Wij plaatsen hem niet op een appartement, ideaal voor hem is een huis met een flinke tuin. Het is ook zeer aan te raden een cursus met hem te volgen. Balou weegt rond de 40 kg en heeft een schofthoogte van ca. 60 cm.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamPipo
RasKruising
KleurBruin/wit
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 2 jaar
In asiel sinds09 oktober 2021
BijzonderhedenPipo is een prachtige lieve sociale hond. Hij begroet iedereen even vrolijk, is lief en sociaal naar mensen en andere honden. Pipo kan het met iedereen vinden. Hij heeft een mooie rustige energie. Pipo is heel baasgericht, heeft veel aandacht voor je. Wil graag wat voor je doen, zeker voor koekjes. Hij is heel goed opgevoed en luistert goed. Pipo heeft in Spanje in een huis gewoond. Zijn baasje moest noodgedwongen van de finca verhuizen naar een appartement waar helaas geen honden mochten. Met pijn in het hart heeft hij Pipo naar het asiel in Spanje gebracht. Pipo heeft absoluut geen jachtinstinct, heeft in Spanje ook met katten gewoond. Naast lekker spelen, ligt Pipo ook graag in zijn mand. Wie geeft deze knapperd een nieuw thuis? Pipo is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 25 kg en heeft een schofthoogte van ca. 60 cm.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamDeall
RasKruising Podenco
KleurBruin/wit
GeslachtReu
Geschatte leeftijdCa. 6 maanden
In asiel sinds09 oktober 2021
BijzonderhedenDeall is een lieve rustige pup. Hij is nieuwsgierig, bekijkt nieuwe situaties rustig, laat dat even inwerken en loopt er dan op af. Deall loopt al netjes mee aan de riem, stopt af en toe om even te kijken en loopt dan weer verder. Hij is niet onder de indruk van verkeer, doet hem niets. Deall is sociaal naar andere honden. Hij houdt van mensen, kijkt eerst even de kat uit de boom. Kent hij je dan komt hij bij je liggen en wil hij knuffelen. Deall is zindelijk. Hij kan bij katten geplaatst worden. Wie gaat samen met Deall de wereld verkennen? Deall is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 11 kg en heeft een schofthoogte van ca. 45 cm

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamOsiris
RasKruising Podenco
KleurBruin
GeslachtReu gecastreerd
Geschatte leeftijdCa. 1 jaar
In asiel sinds11 september 2021
BijzonderhedenOsiris is een lieve, vrolijke en zachtaardige hond, heel erg baasgericht en zeer leerbaar. Hij vindt nieuwe situaties spannend maar met de steun van de baas overwint hij dit snel. Hij is heel erg sociaal met andere honden, katten vindt hij maar niets en wil erop jagen. Met kinderen gaat hij prima om. Aan de riem lopen gaat steeds beter, verkeer vindt hij nog spannend maar ook hierin is al een grote verbetering te zien. Osiris heeft altijd samen met zijn zusje geleefd en vindt het daarom moeilijk om alleen te zijn, het alleen zijn dient daarom worden opgebouwd. Hij zoekt een leuk en sportief gezin waar hij oud mag worden en als er al een hondenvriendje is zou dat helemaal geweldig zijn. Osiris is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Hij weegt nu rond de 23 kg en heeft een schofthoogte van ca. 50 cm.

StatusIK HEB EEN BAAS
NaamKia
RasKruising Retreiver
KleurBlond
GeslachtTeef gesteriliseerd
Geschatte leeftijdCa. 1,5 jaar
In asiel sinds11 september 2021
BijzonderhedenKia is een mooie verschijnen met een lief en zachtaardig karakter. Ze kijkt eerst de kat uit de boom en moet je eerst leren kennen, maar als je eenmaal haar vertrouwen gewonnen hebt wil ze graag bij je zijn en met je knuffelen en is ze dol op aandacht. Ze is een rustige hond met af en toe een speelmoment, aan de lijn loopt ze keurig mee. Ze is sociaal met andere honden en met katten heeft ze ook geen probleem. Vanwege haar afwachtende houding naar nieuwe mensen willen wij haar niet in een gezin plaatsen met drukke jonge kinderen, oudere en rustige kinderen zijn geen probleem. Kia is in ons asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Stichting Arca uit Spanje. Zij weegt rond de 22 kg en heeft een schofthoogte van ca. 50 cm.