kattenopvang UtrechtOp zoek naar een kattenopvang vlakbij Utrecht? Stichting Rijpickerwaard biedt opvangmogelijkheden voor zowel kittens als volwassen katten. Denk hierbij aan kittens die over straat zwerven omdat ze bijvoorbeeld door hun baasje zijn gedumpt, zieke en gewonde katten die geen eigenaar hebben of waarvan de eigenaar (nog) niet bekend is en verwilderde katten. En wist u dat onze kattenopvang dichtbij Utrecht ook uitstekende faciliteiten biedt om uw katten tijdens uw afwezigheid op te vangen en te verzorgen? Klik hier voor meer informatie over ons kattenpension.

Het doel van onze kattenopvang bij Utrecht

Onze kattenopvang nabij Utrecht biedt kittens en volwassen katten de helpende hand. Wij vangen de katten vrijwillig op en bieden hen liefdevolle en de beste zorg. Bovendien ontvlooien we al onze katten, worden ze ingeënt en staan ze onder toezicht van de dierenarts. Onze kattenopvang dichtbij Utrecht wil het aantal zwerf- en afstandsdieren terugbrengen. We gaan altijd op zoek naar geschikte baasjes voor onze katten. Baasjes die onze katten een fijne toekomst kunnen geven.

Het verblijf in onze kattenopvang vlakbij Utrecht

De katten van onze kattenopvang bij Utrecht verblijven gezamenlijk in kattentuinen. Onze tuinen zijn uitgerust met manden, speeltjes, krabben, kleedjes, natuurlijk voer en nog veel meer. Bovendien bestaan onze kattentuinen uit zowel een binnen- als buitenverblijf. Om een goed beeld te krijgen van onze kattentuinen staat er een filmpje voor u klaar. Bekijk hieronder het filmpje van onze kattenopvang dichtbij Utrecht. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen voor een gratis rondleiding.
 

 

Contactgegevens kattenopvang dichtbij Utrecht

kattenopvang regio UtrechtBent u op zoek naar een nieuw huisgenoot? In onze kattenopvang vlakbij Utrecht zitten veel leuke katten die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Klik hier om kennis te maken of kom gerust eens langs. Wij zijn gevestigd aan de Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 030-6888150 of een e-mail te sturen naar info@rijpickerwaard.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons kattenopvang bij Utrecht.