Wij bieden mensen die werken de mogelijkheid gebruik te maken van een hondencrèche, of zoals wij zeggen: het dagpension. Wat betekent de hondencrèche in de praktijk? U krijgt een kennel aangewezen waarin u uw hond kunt onderbrengen. Afhankelijk van de grootte van de hond zoeken wij daar één of twee ‘maatjes’ bij. Daarnaast ontvangt u een sleutel van het toegangshek zodat u de hond al vanaf 6 uur ’s ochtends kunt brengen en ’s avonds tot 21.00 uur kunt halen. U brengt uw hond ’s morgens naar de kennel en … wij doen de rest.

Speelweide

Dat betekent dat uw hond ’s morgens en ’s middags met zijn/haar kennelgenoten op onze speelweide wordt uitgelaten. ’s Avonds haalt u de hond weer op. Onze ervaring is dat honden het verblijf in onze hondencrèche erg prettig vinden.

Flexibele hondencrèche

Betalen gaat ook heel gemakkelijk. U koopt een strippenkaart van € 135,-. Dit is voldoende voor tien dagen hondencrèche. De hondencrèche is op basis van minimaal twee dagen in de week. Het liefst twee vaste dagen, maar voor mensen die wisselende diensten hebben is het ook mogelijk om wisselende dagen te hebben.

 

Voor het gebruik van onze hondencrèche dient uw hond gechipt en geldig ingeënt te zijn.