Bent u op zoek naar een dierenpension in de regio Woerden?dierenpension Woerden Een liefdevolle omgeving waar uw huisdier voor een lange of korte periode kan verblijven? Van kattenpension tot hondenpension in de buurt van Woerden, bij Stichting Rijpickerwaard in IJsselstein verzorgen wij graag tijdens uw afwezigheid de opvang van uw hond(en) en/of kat(ten).

De voordelen

Heeft u een dierenpension in de buurt van Woerden nodig? Dit is wat Stichting Rijpickerwaard onder andere biedt:

  • Dierbaar-keurmerk (zie voor meer informatie onderstaand tekstgedeelte)
  • De beste zorg
  • Liefdevolle omgeving
  • Luxe kattentuin met binnen- en buitenruimte
  • Grote speelweides voor honden
  • Luxe faciliteiten: dekens, manden, speelgoed en meer

Het enige wat u zelf dient mee te nemen is de door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen (indien van toepassing).

Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk stelt strenge eisen aan de kennis van een organisatie. Behalve kennis stelt het Dierbaar-keurmerk ook strenge eisen aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren. Ieder jaar worden de gecertificeerde organisaties op deze eisen gecontroleerd Stichting Rijpickerwaard is in het bezit van het Dierbaar-keurmerk. Dat betekent dat uw huisdier in goede handen is bij ons hondenpension en kattenpension in de regio Woerden.

Kattenpension in de regio Woerdenkattenpension Woerden

Van krabpalen tot een grote binnen- en buitenruimte en van manden tot kleedjes. Wij bieden een luxe pension voor uw katten tijdens uw afwezigheid. Bekijk onderstaande video om een goed beeld te krijgen van de kattentuin van ons kattenpension in de buurt van Woerden.

Hondenpension Woerdenhondenpension Woerden

In ons hondenpension is het voor alle honden goed toeven. We bieden diverse faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Zo is er voldoende bewegingsvrijheid op onze speelweides. Wat de binnenruimtes betreft, dit zijn frisse ruimtes en er zijn genoeg manden en speeltjes aanwezig.

Meer weten over ons dierenpension in de regio Woerden?

Wilt u meer weten over ons kattenpension of hondenpension in de buurt van Woerden? neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 030-6888150 of een e-mail te sturen naar 030-6888150. Langskomen kan natuurlijk ook. Onderstaand vindt u onze contactgegevens.

Dierenpension in de regio Woerden

Oude Utrechtseweg 1
3402 ST IJsselstein (Utrecht)

030 68 88 150
info@rijpickerwaard.nl

Wij heten u graag welkom om kennis te maken met ons dierenpension in de buurt van Woerden.