Pension

Informatie

Naast de opvang voor zwerf- en afstandsdieren heeft de Stichting Rijpickerwaard uitstekende faciliteiten om uw hond(en) en/of kat(ten) tijdens uw afwezigheid (b.v. uw vakantie) op te vangen en te verzorgen.

Dierenopvang

In principe is voor het verblijf van uw hond en/of kat alles aanwezig. Zo is het niet nodig dekens, manden, speeltjes, voer (excl. dieetvoer) e.d. mee te nemen. Het enige dat u zelf eventueel dient mee te brengen is een door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen.

Wij plaatsen indien het gedrag van de honden dit toelaat, meerdere honden in één kennel. Dit omdat honden roedeldieren zijn en dit dan ook als prettig ervaren. De honden gaan drie keer per dag naar buiten op de speelweides (ook ’s avonds). Ook dit gebeurt zoveel mogelijk met meerdere honden. Uiteraard kijken wij goed of uw hond in de groep past.

Voor het verblijf van uw hond of kat is het noodzakelijk dat deze geldig is ingeënt; dat wil zeggen minimaal 14 dagen van te voren en maximaal 1 jaar oud.
Bekijk ook onze pensionvoorwaarden en vaccinatiebeleid.

Dagprijzen

Voor het verblijf in ons pension hanteren wij de volgende dagprijzen per 1 april 2022:

Honden:
Groot € 19,50
Middenslag € 18,50
Klein € 17,50

Katten:
Alle katten € 14,00

Wij vragen een kleine vergoeding voor het geven van dieetvoer en medicijnen aan uw hond en/of kat en voor het wassen van uw hond.

Graag willen wij onze sponsors uitlichten en bedanken