Op zoek naar een vertrouwd kattenpension in de buurt van Hilversum? Stichting Rijpickerwaard is een dierenasiel en dierenpension in IJsselstein. Katten een prettig verblijf en goede zorg bieden, dat is ons doel. Wanneer u om bepaalde redenen afwezig bent, bieden wij mogelijkheden om uw kat op te vangen. Ons vaste team verzorgt de katten liefdevol. Daarnaast worden wij geholpen door veel vrijwilligers. Ook zij bieden de katten veel persoonlijke aandacht.

Filmpje van ons kattenpension bij Hilversum

Als de kat van huis is…

… is die bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw kat op een betrouwbare plek komt. Wist u dat u slechts 14,00 euro per dag betaalt? Voor dit bedrag ontzorgen wij u volledig. Reden genoeg om uw kat naar ons kattenpension in de regio Hilversum te brengen. Ons kattenpension beschikt over het Dierbaar-certificaat ontvangen. Dit is een keurmerk voor de huisdierenbranche. Het keurmerk stelt strenge eisen aan de huisvesting, hygiëne en verzorgen van katten. U kunt uw trouwe maatje dus zorgeloos bij ons achterlaten.

Het team van ons kattenpension bij Hilversum

Ons team bestaat uit mensen die werken met liefde voor het vak. Bij ons kattenpension in de regio Hilversum werkt een vast team van medewerkers. Wij worden geholpen door veel vrijwilligers. Stagiaires van relevante opleidingen zijn ook vaak bij ons te vinden. Een aantal studenten diergeneeskunde draaien regelmatig weekend- en avonddiensten. Er is dus 24 uur per dag toezicht. De persoonlijke aandacht voor uw kat staat bij ons kattenpension centraal.

Voorwaarden

Als u uw kat naar ons kattenpension brengt, dient u zelf de voorgeschreven medicijnen mee te brengen. Wij weten zo dat de dierenarts de medicijnen daadwerkelijk voorgeschreven heeft. Ook bent u ervan verzekert dat uw kat de juiste medicijnen krijgt. Nog een belangrijk punt is de inenting van uw kat. De inenting mag niet ouder dan 11 maanden, maar ook niet jonger dan 2 maanden zijn. Ons kattenpension nabij Hilversum hecht veel waarde aan deze voorwaarden. Dit maakt ons dan ook een betrouwbare partner.

kattenpension HilversumContactgegevens van ons kattenpension bij Hilversum

Geïnteresseerd in ons Kattenpension in de regio Hilversum? Kom gerust langs. Wij zijn gevestigd aan de Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein. Heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op via: 030-6888150. Ook kunt u mailen naar  info@rijpickerwaard.nl. Wij bieden uw kat in ons kattenpension bij Hilversum een tweede thuis!