dierenhotel UtrechtVan kattenhotel tot hondenhotel, Stichting Rijpickerwaard is het dierenhotel nabij Utrecht. Tijdens uw afwezigheid bieden wij uw huisdier de beste zorg. Uw huisdier verblijft in een liefdevolle omgeving en krijgt van onze ervaren verzorgers de aandacht die het verdient. Van een lange vakantie tot dagopvang, u kunt uw huisdier met een gerust hart bij ons dierenhotel in de regio Utrecht achterlaten.

Dierenhotel nabij Utrecht met dierbaar-keurmerk

Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen ons dierenhotel vlakbij Utrecht. Wij zijn in het bezit van het dierbaar-keurmerk. Dit staat voor een goede huisvesting, hygiënische omgeving, deskundigheid van de verzorgers en verantwoorde verzorging van huisdieren. Dus bent u op zoek naar een kattenhotel dichtbij Utrecht of een hondenhotel nabij Utrecht? Bij Stichting Rijpickerwaard zorgen we met veel liefde en deskundigheid voor uw huisdier.

Kattenhotel bij Utrecht

kattenhotel UtrechtOns kattenhotel nabij Utrecht biedt voor iedere kat een vertrouwd verblijf. Het verblijf bestaat uit zowel een binnen- als buitenruimte met manden, speeltjes, krabpalen, kleedjes en nog veel meer luxe faciliteiten. In ons kattenhotel in de regio Utrecht verblijven de katten gezamenlijk in kattentuinen. Om een goed beeld te krijgen van onze kattentuinen kunt u het beste het onderstaande filmpje bekijken.

Hondenhotel bij Utrecht

Hondenhotel UtrechtUw trouwe viervoeter beleeft bij ons hondenhotel vlakbij Utrecht een geweldige tijd. Wij beschikken over twee prachtige speelweides. Op onze grote speelweides kan uw hond drie keer per dag buitenspelen. Wat de binnenruimtes betreft, hier vindt u luxe faciliteiten. Denk hierbij aan dekens, manden en speeltjes. Het enige wat hier niet aanwezig is, is het eventuele dieetvoer voor uw hond. Wanneer uw hond in ons hondenhotel bij Utrecht verblijft, dient u het door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen zelf mee te nemen. De rest regelen wij!

Meer weten over ons dierenhotel bij Utrecht?

Met ons hondenhotel en kattenhotel bij Utrecht gaat u lekker ontspannen van huis of aan het werk. Met Stichting Rijpickerwaard weet u namelijk dat uw huisdier zich goed vermaakt en de beste zorg krijgt. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030-6888150 of een e-mail te sturen naar info@rijpickerwaard.nl. Langskomen kan natuurlijk ook.

Onderstaand de contactgegevens van ons dierenhotel in de regio Utrecht.

Oude Utrechtseweg 1
3402 ST IJsselstein (Utrecht)

030 68 88 150
info@rijpickerwaard.nl

Of u nu op zoek bent naar een kattenhotel of hondenhotel vlakbij Utrecht, kom gerust eens langs. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding door ons luxe dierenhotel in de regio Utrecht.