Stichting Rijpickerwaard is een dierenpension in de regio Montfoort. Wij zijn een gastvrije en professionele opvang voor honden en katten. Alle dieren die bij ons verblijven ontvangen deskundige zorg en de aandacht die ze verdienen. Verken onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Over ons hondenpension in de regio Montfoort

hondenpension Montfoort

Dit is wat ons hondenpension in de regio Montfoort biedt:

 • Luxe
  Wij beschikken over comfortabele binnenruimtes en buitenruimtes voor honden van alle leeftijden en diverse rassen. Iedere ruimte beschikt over voldoende dekens, manden, speeltjes en voer.
 • Gezondheid
  Stel onze medewerkers op de hoogte van recente ziektes of andere problemen. Wij nemen de gezondheid van uw hond serieus en kunnen onze service hierop aanpassen. Indien uw hond door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen slikt, willen wij u vragen deze zelf mee te nemen.

Over ons kattenpension in de regio Montfoort

Op zoek naar een kattenpension? Ons kattenpension in de buurt van Montfoort biedt:

kattenpension Montfoort

 • Luxe
  Ons kattenpension bestaat uit zowel een binnenverblijf als buitenverblijf. De kattentuinen zijn uitgerust met verschillende manden, speeltjes, krabben, kleedjes en natuurlijk voer.
 • Gezondheid
  Wat de gezondheid van uw kat betreft, geldt net zoals bij ons hondenpension dat onze medewerkers graag op de hoogte worden gesteld van recente ziektes of andere problemen. De gezondheid van uw kat vinden wij belangrijk en daarom passen wij onze service hierop aan. Wanneer uw kat bij in ons kattenpension verblijft, dient u de door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen zelf mee te nemen.

Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over de kattentuinen van ons dierenpension in de buurt van Montfoort.

Unieke ligging

Stichting Rijpickerwaard ligt uniek gelegen langs de Hollandse IJssel in een mooie groene en rustige omgeving aan de Oude Utrechtseweg in IJsselstein, ingeklemd tussen de snelweg A2 en de provinciale weg N210. Ons dierenpension in IJsselstein is ook goed bereikbaar vanuit Montfoort, Utrecht, Woerden en Hilversum. Wilt u ons kattenpension en/of hondenpension in het echt bekijken? U bent van harte welkom onze faciliteiten te bekijken, onze medewerkers te ontmoeten en een rondleiding te volgen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten in IJsselstein,

Meer weten over ons dierenpension bij Montfoort?

dierenpension MontfoortBent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030-6888150 of een e-mail te sturen naar info@rijpickerwaard.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij ons dierenpension in de buurt van Montfoort.