dierenpension HilversumBreng uw huisdier tijdens uw afwezigheid naar ons dierenpension in de regio Hilversum. Stichting Rijpickerwaard biedt een liefdevolle omgeving voor zowel honden als katten. Uw huisdieren hebben bij ons alle vrijheid om te spelen in onze grote speelweides en luxe kattentuin. Ons kattenpension en hondenpension in de regio Hilversum is het gehele jaar door geopend.

Voorzien van het Dierbaar-keurmerk

Ons dierenpension in de buurt van Hilversum is voorzien van het Dierbaar-keurmerk. Een organisatie moet aan diverse eisen voldoen om over dit keurmerk te beschikken. Zo worden er strenge eisen gesteld aan de huisvesting, de hygiëne en de verzorging van de dieren. Dat betekent uw huisdieren bij zowel ons kattenpension en hondenpension in de regio Hilversum in vertrouwde handen zijn.

Kattenpension 

dierenpension HilversumOns kattenpension is voorzien van diverse speeltjes. Uw katten kunnen hier de hele dag meespelen. Daarnaast kunnen ze zowel binnen als buiten rondlopen in een goed afgesloten ruimte. Uw katten hebben dus alle ruimte om rond te lopen en te spelen, net als bij u thuis. Wij bieden een vertrouwde omgeving voor uw huisdier. Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van ons kattenpension of klik hier voor meer informatie.

Hondenpension in de regio Hilversumhondenpension Hilversum

Uw honden hebben een leuke tijd bij ons hondenpension in de buurt van Hilversum. Er is genoeg bewegingsvrijheid voor alle viervoeters. We hebben naast de grote speelweides ook genoeg speeltjes en manden om de honden een leuke tijd te bezorgen.

Het beste dierenpension in de regio Hilversum

Onze verzorgers en verzorgsters zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat uw hond of kat aan niets ontbreekt. U kunt gerust bij ons langskomen om een kijkje te nemen in ons dierenpension. Heeft u vragen over ons kattenpension of hondenpension in de buurt van Hilversum? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 030-6888150 of een e-mail sturen naar info@rijpickerwaard.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Dierenpension in de regio Hilversum

Oude Utrechtseweg 1
3402 ST IJsselstein (Utrecht)

030 68 88 150
info@rijpickerwaard.nl

Stichting Rijpickerwaard is het beste dierenpension in de buurt van Hilversum.