hondenopvang UtrechtAls hondenopvang bij Utrecht bieden wij liefdevolle opvang voor alle honden. Al vanaf 1985 staan wij klaar voor honden en katten in Utrecht en omgeving. Gaat u op vakantie? Of zoekt u iemand die één dag op uw trouwe viervoeter wil passen? Onze hondenopvang vlakbij Utrecht past graag op uw hond. Dat doen wij in een huiselijke omgeving, waar uw hond de aandacht krijgt die het verdient!

De faciliteiten van onze hondenopvang nabij Utrecht

Dierenwelzijn staat bij dierenpension Stichting Rijpickerwaard in IJsselstein voorop. Comfortabele kennels en een grote speelweide, dat is kenmerkend voor onze hondenopvang bij Utrecht. ‘s Morgens en ‘s avonds worden de honden met hun kennelgenoten uitgelaten op onze grote speelweide. Hier kunnen de honden lopen, snuffelen, rennen, stoeien en graven. In principe is voor het verblijf van uw hond alles aanwezig. Hierbij kunt u denken aan dekens, manden, speeltjes en voer (exclusief dieetvoer). Het enige dat u zelf eventueel dient mee te brengen is een door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen.

Het doel van onze hondenopvang dichtbij Utrecht

Het beleid van onze hondenopvang nabij Utrecht is gericht op het bewerkstelligen van hun doelstelling: het aantal zwerf- en afstandsdieren terugbrengen en het bieden van de beste zorg volgens de laatste inzichten. Dat doen wij zonder winstoogmerk. Onze hondenopvang vlakbij Utrecht is dan ook aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Zowel huisdieren als zwerf- en afstandsdieren zijn bij ons in goede handen. Wat betreft zwerf- en afstandsdieren, wij gaan altijd op zoek naar geschikte baasjes voor onze honden.

Contact opnemen met onze hondenopvang bij Utrecht

hondenopvang regio UtrechtWilt u uw huisdier naar onze hondenopvang bij Utrecht brengen? Neem dan contact op met Stichting Rijpickerwaard. Dat kan door te bellen naar 030-6888150 of een e-mail te sturen naar info@rijpickerwaard.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein (Utrecht) en van maandag tot en met zaterdag geopend. Meer informatie over onze openingstijden vindt u hier. Wij geven u graag een gratis rondleiding door onze hondenopvang bij Utrecht.