hondenpension UtrechtEen vertrouwd logeeradres voor uw hond, dat is ons hondenpension bij Utrecht. De honden die bij ons verblijven, komen blij aan, gaan blij naar huis en komen graag nog eens terug. Van een lange vakantie tot dagopvang, elke hond van ieder ras is welkom voor een korte of lange periode. Ons hondenpension nabij Utrecht biedt professionele zorg en persoonlijke aandacht voor uw geliefde huisdier, zodat u met een gerust hart uw hond achter kunt laten.

De voorzieningen van ons hondenpension bij Utrecht

Ons hondenpension nabij Utrecht beschikt over grote speelweides. Hier kan uw trouwe viervoeter drie keer per dag buitenspelen. Daarnaast beschikken we over een frisse binnenruimte. In principe is voor het verblijf van uw hond alles aanwezig, waaronder: dekens, manden, speeltjes en voer. Belangrijk om te vermelden is dat dieetvoer niet aanwezig is. Dat betekent dat wanneer uw huisdier in ons hondenpension bij Utrecht verblijft, u de door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding en medicijnen zelf mee moet nemen.

Kwaliteit voorop bij ons hondenpension nabij Utrecht

Dierbaar, het is het keurmerk van de huisdierenbranche. Ons hondenpension bij Utrecht is in het bezit van dit keurmerk. Dat betekent dat wij de wettelijk vereiste basiskennis van gezelschapsdieren in huis hebben. Daarnaast geeft het Dierbaar-keurmerk aan dat de kennis van ons hondenpension dichtbij Utrecht verder gaat dan de wettelijke eisen. Zo weten wij alles over kwalitatieve huisvesting en diervoeding. Bovendien heeft ons hondenpension bij Utrecht een vaste relatie met een dierenarts, zodat de gezondheid van uw huisdier gewaarborgd blijft. Klik hier voor meer informatie over het Dierbaar-keurmerk.

Rondleiding door ons hondenpension vlakbij Utrecht

hondenpension regio UtrechtWilt u uzelf en uw trouwe viervoeter een onbezorgde, prettige vakantie bezorgen? Bespreek dan nu een verblijfplaats bij ons hondenpension vlakbij Utrecht. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 030-6888150 of een e-mail te sturen naar info@rijpickerwaard.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein (Utrecht). Onze medewerkers geven u en uw hond graag een rondleiding in ons prachtige hondenpension vlakbij Utrecht.