Heeft u opvang nodig voor uw hond of kat tijdens uw afwezigheid? Wij vangen uw huisdier met liefde op bij onze dierenopvang provincie Utrecht, in IJsselstein. Stichting Rijpickerwaard beschikt over uitstekende faciliteiten om uw huisdier op te vangen en te verzorgen. Ideaal voor wie woont in of naast Utrecht, want ons dierenpension zit vlakbij!

Dierenpension Utrecht

Alles aanwezig in dierenopvang Utrecht

Gaat u op vakantie of bent u om een andere reden even niet in de gelegenheid om voor uw hond of kat zorgen, dan zorgen wij dat uw huisdier niks tekort komt in onze dierenpension vlakbij Utrecht. In principe hebben wij alles al in huis wat nodig is voor uw hond of kat. Het is dus niet nodig om manden, dekens en speeltjes of voer mee te nemen. Mocht uw viervoeter op een speciaal dieet zijn of medicijnen nodig hebben, dan vragen wij u wel om dit mee te brengen naar het dierenpension vlakbij Utrecht.

Gezelligheid in het dierenpension Utrecht

Honden zijn roedeldieren, en vinden het daarom fijn om niet alleen in een kennel te zitten. Daarom plaatsen wij uw hond in onze dierenopvang Utrecht met meerdere honden in een kennel. Natuurlijk doen wij dit alleen als het gedrag van de honden dit toelaat.

In ons dierenpension bij Utrecht worden de honden drie keer per dag buiten de speelweides opgelaten (ook ‘s avonds). Dit doen wij ook zo veel mogelijk met meerdere honden. Uiteraard wordt er hierbij ook goed gekeken hoe uw hond in de groep ligt. Veiligheid en gezelligheid vinden wij erg belangrijk voor uw dier(en) in onze dierenpension vlakbij Utrecht.

Inentingen voor pensionverblijf

Brengt u uw hond of kat naar onze dierenopvang bij Utrecht, dan is het noodzakelijk dat deze een geldige inenting heeft. Dat betekent dat uw dier minimaal 14 dagen van tevoren is ingeënt en dat de inenting maximaal 1 jaar oud is. Bekijk voor alle voorwaarden onze pensionvoorwaarden en ons vaccinatiebeleid.

Dierenopvang Utrecht

Dagprijzen dierenpension Utrecht

Wij hanteren in ons dierenpension bij Utrecht de volgende dagprijzen per 1 oktober 2018:

Honden:
Groot:          € 19,50
Middenslag: € 18,50
Klein:           € 17,50

Katten:
Alle katten: € 14,00

Voor het geven van dieetvoer en medicijnen aan uw hond en/of kat en voor het wassen van uw hond vragen wij een kleine vergoeding.