kattenpension UtrechtBent u op zoek naar een betrouwbaar kattenpension in Utrecht? Dan bent u bij Stichting Rijpickerwaard aan het juiste adres! Wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat of om andere redenen afwezig bent, bieden wij uitstekende faciliteiten om uw kat op te vangen en te verzorgen. Ons vaste team van medewerkers verzorgt uw kat altijd met de nodige liefde en aandacht, zodat u uw trouwe metgezel zorgeloos kunt achterlaten in ons kattenpension vlakbij Utrecht. 

Geschiedenis Stichting Rijpickerwaard

Sinds de oprichting van Stichting Rijpickerwaard in 1985, dragen wij zorg voor de opvang en herplaatsing van zwerf- en afstandsdieren. Jaarlijks bieden wij onderdak aan gemiddeld 300 honden en katten. Naast het asiel zijn wij ook uitgebreide pensionvoorzieningen voor honden en katten gaan aanbieden, om zo de hoge kosten voor de opvang van de asieldieren te kunnen betalen. Wanneer u uw kat naar ons uitgebreide kattenpension vlakbij Utrecht brengt, betekent dit dat u automatisch bijdraagt aan een nieuwe toekomst voor asieldieren!

Kattenpension Utrecht met Dierbaar-certificaat

Ons kattenpension dichtbij Utrecht heeft al 7 keer het felbegeerde Dierbaar-certificaat ontvangen. Het Dierbaar-certificaat is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van de katten, én de deskundigheid van de ondernemer. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de zekerheid dat uw kat bij ons in goede handen is. Daarnaast kunt u altijd een verantwoord advies van ons verwachten wanneer het gaat om uw kat.

Tarieven kattenpension Utrecht

Voor het verblijf van uw kat in ons kattenpension dichtbij Utrecht, betaalt u slechts 14,00 euro per dag. Voor dit bedrag is alles voor het verblijf van uw kat inbegrepen. Denk hierbij aan dekens, manden, speeltjes en voer. Het enige wat u zelf eventueel mee moet brengen zijn door de dierenarts voorgeschreven medicijnen en/of dieetvoeding.

Voorwaarden & contact kattenpension Utrecht

kattenpension regio UtrechtAls u uw kat naar Stichting Rijpickerwaard wilt brengen, is het wel noodzakelijk dat deze geldig is ingeënt. Dat wil zeggen dat de enting niet ouder dan 11 maanden en niet jonger dan 2 weken mag zijn. Bekijk voor de exacte vaccinatievoorwaarden ons online vaccinatieschema. Bent u benieuwd geworden naar ons kattenpension in IJsselstein vlakbij Utrecht? Neem dan gerust eens een kijkje in ons pension. U kunt ons vinden aan de Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein. Heeft u vragen en wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar 030-6888150 of mail naar info@rijpickerwaard.nl. Bij ons kattenpension dichtbij Utrecht kunt u uw kat altijd zorgeloos achterlaten!