Dierenopvang Utrecht

Op internet tikt u de woorden ‘dierenopvang Utrecht’ in. U bent namelijk op zoek naar een instantie die zich over uw huisdier kan ontfermen. Omdat u er even tussenuit gaat. Of omdat u permanent afscheid moet nemen van uw hond of kat. Wat de reden ook is: u bent welkom bij het dierenpension en dierenasiel van Stichting Rijpickerwaard. Met ons is uw dierenopvang in Utrecht goed geregeld.

Pension

De meeste mensen die in Utrecht op zoek zijn naar dierenopvang, willen graag in contact komen met een professioneel dierenpensioen. Stichting Rijpickerwaard biedt zich graag aan. In onze kennels is in principe alles aanwezig. Dit betekent dat u geen dekens, manden, speeltjes of voer hoeft mee te nemen. Uitzonderingen hierop zijn dieetvoeding en medicatie. Wanneer uw hond dit toelaat, plaatsen wij hem of haar – tijdens onze dierenopvang in Utrecht – bij een of twee ‘maatjes’. Ook kunnen zij drie keer per dag ravotten in onze speelweides.

Let wel: Wilt u van onze dierenopvang in Utrecht gebruik gaan maken? Dan moet uw hond of kat minimaal 14 dagen tot maximaal 1 jaar voor de opvangperiode ingeënt zijn.

Onze tarieven

Het dierenpension van Stichting Rijpickerwaard in Utrecht biedt twee verschillende diensten aan: dierenopvang voor langere periodes en een crèche. Deze laatste dienst bieden wij aan mensen die hun huisdier minimaal twee keer per week bij ons willen achterlaten. Voor onze dierenopvang in Utrecht vragen wij de volgende tarieven:

Honden: € 17,50 – € 19,50
Katten:   € 14,00
Strippenkaart crèche € 135,00

Asiel

De zoektocht naar dierenopvang heeft in Utrecht soms een heel andere betekenis: namelijk dat van een dierenasiel. Stichting Rijpickerwaard neemt ook zwerf- en afstandsdieren op. Wij gaan voor hen op zoek naar een nieuw huis. Omdat deze vorm van dierenopvang niet door de gemeente Utrecht wordt gefinancierd, vragen wij de voormalige eigenaren om een kleine bijdrage. Onze dierenarts ent, ontwormt, ontvlooit en behandelt uw hond of kat voordat deze in onze dierenasiel in Utrecht geplaatst wordt. Hiermee houden wij iedereen gezond.

Op zoek naar een dierenopvang in Utrecht?

Een pension. Een crèche. Een asiel. De vraag naar een professionele dierenopvang in Utrecht is groot. Stichting Rijpickerwaard geeft aan deze vraag graag gehoor. Bent u in de omgeving van Utrecht op zoek naar een dierenpension of dierenasiel? Bezoek ons gerust aan de Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein (Utrecht). U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030-6888150 of ons contactformulier in te vullen. Wanneer kunnen wij u bij onze dierenopvang in Utrecht verwachten?